KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Działania świetlicowe

Konkurs plastyczny "Świat Kerna oczami dziecka"

Drodzy miłośnicy książek! Zaczynamy konkurs plastyczny związany z twórczością pochodzącego z Łodzi pisarza, satyryka i poety JERZEGO LUDWIKA KERNA. Wybierzcie jakiś utwór tego autora (książkę, wiersz, piosenkę) i zróbcie do niego (lub fragmentu) pracę plastyczną. Świat Ludwika Jerzego Kerna jes...

KARAMPUK

24.11.2020
KARAMPUK

KARAMPUK

24.11.2020

Karampuk jest królikiem - bohaterem opowiadania L.J.Kerna. Myślicie może, że jest to zwyczajny królik? O, nie! Karampuk urodził się w cylindrze sławnego magika cyrkowego Miguela Campinello de la Vare Zapssas. Byliście kiedyś w cyrku? A może widzieliście film, w którym magik wyciąga żywego kr&oacu...

Październikowe działania świetlicowe

Miesiąc październik obfitował w wiele ciekawych aktywności. Nie obyło się też bez zawirowań. Pod koniec miesiąca uczniowie klas IV-VIII musieli przejść na zdalne nauczanie. Świetliki z klas I-III pokazały piękny gest jedności z pozostałymi uczniami i wykonali grupowe zdjęcie z pozdrowieniami dla nich. Dzieci bardzo lub...

Wrześniowe działania świetlicowe

Wrzesień w naszej świetlicy upłynął aktywnie i pracowicie. Organizowaliśmy zabawy ruchowe, konkursy wiedzy zajęcia plastyczne oraz zajęcia muzyczne, pomagaliśmy także potrzebującym.  Było miło, kreatywnie i pożytecznie . ...

Plakat świetlicowy "Pomagajmy"

Plakat wykonany przez uczniów naszej szkoły z przeznaczeniem na aukcję, by pomóc dzieciom z Domu Małego Dziecka w Łodzi....

Świetliki świętują Dzień Ziemniaka

Święto Ziemniaka obchodziliśmy barwnie. Świetliki projektowały swoje autorskie koszulki drukując je za pomocą warzywno-owocowych stempli. Było radośnie i kolorowo.      ...

Gramy w Scrabble XXL

Gramy w XXL Scrabble. Rywalizacja była zacięta. Jeśli tylko pogoda pozwoli będziemy kontynuować tę ciekawą grę....