KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pasjonaci - projekt świetlicowy

Uczniowie klas I-III wzięli udział w projekcie o nazwie "Pasjonaci", w ramach programu wychowawczo-opiekuńczego "Otwarci w sieci".

Polegał on na tym, że w specjalnie przygotowanej foto-ramce wykonywaliśmy sobie zdjęcia selfie. Ramka ta różniła się od innych tym, że przedstawiała pasje, z którymi osoba pozująca się utożsamiała.

Dla przykładu, była rama z napisem "Pasjonaci tik toka" , "Pasjonaci sportu" , "Pasjonaci tańca" itd. Każdy wybierał sobie inną dyscyplinę, która charakteryzowała jego zainteresowania.

Co tydzień na Zdalnej Świetlicy na platformie Teams, na kanale "To My Uczniowie - Pasjonaci" przedstawiane są kolejne osoby oraz ich hobby. W ten sposób pokazujemy Wam jak piękną i różnorodną tworzymy społeczność szkolną. Kto wie, może z pośród tych uczniów kryje się nowa koleżanka/kolega o podobnych pasjach, którą warto poznać bliżej?