KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia pozalekcyjne

ZajęciaDzieńGodzinaSala
Karate

poniedziałek

 

 

 

 

czwartek

16.15 - 17.00 grupa 0

7.00 - 18.00 grupa początkująca

18.00 - 19.00 grupa średniozaawansowana

19.00 - 20.00 grupa zaawansowana

 

16.15 - 17.00 grupa 0

7.00 - 18.00 grupa początkująca

18.00 - 19.00 grupa średniozaawansowana

19.00 - 20.00 grupa zaawansowana

sala gimnastyczna
Trening piłki nożnej "Milan"

środa

piątek

16.40

14.45

sala gimnastyczna
Język angielski "British"czwartek14.05 - 16.30sala językowa
Szachy

poniedziałek

piątek

14.55

14.15

sala nr 3

sala językowa

Ceramika

czwartek

piątek

14.00 - 16.00sala nr 20
Język angielski "Progres"piątek sala religijna
Nauka gry na gitarześroda14.45sala językowa